Video : Tipsbladet
1. division

River kontrakten over med Michael Hemmingsen

Michael Hemmingsen og Fremad Amager har valgt at gå hver til sit efter et halvt års samarbejde.

Michael Hemmingsen er efter et halvt år i Fremad Amager uden job.

Parterne har valgt at gå hver til sit efter et skuffende efterår, hvor Fremad Amager indtager 9. pladsen i 1. division. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Efter at have evalueret efteråret i træner- og ledergruppen, er Fremad Amager og Michael Hemmingsen nået til enighed om at stoppe samarbejdet. Det betyder at han fratræder stillingen som cheftræner dags dato. Vi takker Michael for en dedikeret indsats hele vejen rundt, og ønsker ham god vind, siger sportschef Jacob Gaxe Gregersen.

Michael Hemmingsen og Jacob Gregersen har ellers tidligere haft et solidt samarbejde. Blandt andet var de tæt på at rykke Næstved BK op i Superligaen for få år siden.

17 kampe bliver dog facit for Michael Hemmingsen efter sit ophold i spidsen for Fremad Amager. Assistenttræner John Bredal og fysisk træner Benjamin Mortensen overtager tøjlerne, indtil en afløser er på plads.

55-årige Michael Hemmingsen har tidligere været sportsdirektør i OB, ligesom han også har stået i spidsen for klubber som blandt andre Sønderjyske, Randers FC og Vestsjælland.