Video : Tipsbladet
VM

Kaos ved Danmarks VM-exit: Smid alt, hvad du har!

Det var ikke meget betænkningstid, som DRs radiokommentator Mads Thyrsted fik, inden han fik sin tv-debut som hasteindkaldt kommentator under Danmarks kamp mod Australien ved VM i Qatar.

Radiokommentatoren Mads Thyrsted blev kastet ind i Danmarks sidste gruppekamp mod Australien ved VM i Qatar, selvom han ikke havde set noget af opgøret.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Under onsdagens opgør var der tekniske problemer hos DR, der viste kampen. Det betød, at seerne ikke kunne høre kommentatorparret Andreas Kraul og Per Frimann.

Derfor måtte der en feberredning til, og her blev Mads Thyrsted hasteindkaldt til at kommentere de sidste minutter af opgøret.

- Smid alt, hvad du har i hænderne! Du skal kommentere Danmark på tv, lød det fra redaktøren til Mads Thyrsted i onsdags.

Mads Thyrsted arbejder til dagligt som radiokommentator hos P4, hvorfor det var en tv-debut i onsdags.

Og som man kunne fornemme bar kommenteringen også præg af, at han var vant til at skulle fortælle selv de mindste detaljer ud i radioen.

- Skulle jeg kommentere mere på tv, ville jeg selvfølgelig være klar over, at jeg ikke skulle følge bolden på samme måde (som i radioen, red.), fordi folk også har øjne og kan se. Men de overvejelser når jeg slet ikke at gøre mig. Jeg kommenterer på den måde, der ligger på rygraden af mig, forklarer Mads Thyrsted.

Danmark tabte opgøret mod Australien med 1-0 på et mål af Mathew Leckie, hvorfor det også blev til et VM-exit.