Video : Tipsbladet
VM

Spansk stjerne revser Marokko efter chok-exit

Den spanske midtbanespiller Rodri sender Marokko en stikpille efter Spaniens chokerende VM-exit

Onsdag aften sendte Marokko det spanske landshold ud i VM-mørket, efter nordafrikanerne vandt 3-0 på straffespark. Det var et smertefuldt nederlag for de tidligere VM-mestre, som ifølge The Sun, tilsyneladende har efterladt Rodri med en bitter smag i munden.

- Marokko tilbød absolut intet. I kampen gjorde de ingenting. De ventede bare på kontra. De blev tilbage og forsøgte at straffe os, fortæller han. 

De rødklædte sydeuropæere startede ellers slutrunden brandvarmt med en 7-0 sjer over Costa Rica, ment tabte fuldstændig pusten i de efterfølgende kampe. Det blev en særdeles pinlig affære mod Marokko, da det spanske mandskab ikke formåede at score en enste gang i straffesparkskonkurrencen.

Og for at tørre salt i såret, kom det efterfølgende frem, at den spanske landstræner, Luis Enrique, havde bedt det spanske landshold om at tage 1000 straffespark til træning, så de var klar på en eventuel afgørelse fra 11-meter-pletten. 

Rodris stikpille til Marokko glider sandsynligvis let af på nordafrikanerne, der skal møde Portugal i kvartfinalen lørdag klokken 16.00