Video : Tipsbladet
Ligue 1

Knust Mbappé: Jeg kommer mig aldrig over det

VM-finalenederlaget til Argentina har ramt Kylian Mbappé hårdt, men franskmanden vil forsøge at være positiv i den kommende tid.

Kylian Mbappé scorede tre gange i VM-finalen mod Argentina, men det var ikke nok for Frankrig, der tabte efter straffesparkskonkurrence. 

Og efter onsdagens Ligue 1-kamp mod Strasbourg, hvor Mbappé blev matchvinder, satte superstjernen ord på den tabte VM-finale. 

- Jeg tror aldrig, at jeg kommer mig over det nederlag. Men som jeg sagde til min træner og mine holdkammerater, så er der ingen grund til, at min klub betaler prisen for en nedtur med mit landshold. Det var en kompliceret tid... PSG er ikke ansvarlig for vores nederlag. Jeg prøvede at komme tilbage med den bedste mulige energi og være så positiv som muligt, lyder det, ifølge The Guardian, fra Kylian Mbappé. 

Lionel Messi var ikke med i opgøret mod Strasbourg, men Mbappé talte allerede efter VM-finalen med argentineren. 

- Jeg talte med ham efter kampen, og jeg lykønskede ham. Det var et livsmål for ham. Det var det også for mig, men jeg fejlede, og man er altid nødt til at forblive en god sportsmand, siger Mbappé. 

Paris Saint-Germain møder søndag Lens, men Lionel Messi forventes først at være tilbage til hjemmekampen mod Angers den 11. januar.