Video : Tipsbladet
Spil

Tipsbladets Spilklub: Big 9 med Cup-kampe

Det er den engelske FA Cup, der præger denne weekends Big 9-kupon, hvortil Tipsbladet er klar med weekendens spilforslag, hvorfor der også er åbent for tilkøb af andele

Der er nu atter åbent for tilkøb af andele i Tipsbladets Big 9-spilklub. Seks af kampene fra lørdagskuponen er hentet i den engelske FA Cup, mens der er krydret med lidt italiensk og en smule spansk.

To dygtige BIG 9-spillere havde i lørdags ekstra meget at juble over, da de hver vandt 924.181 kroner. Den flotte gevinst på ni rigtige skyldtes den ekstra jackpot på 1 million kroner, som blev tilføjet førstepræmiepuljen.

Du finder link til lørdagens kupon lige HER og kan læse mine begrundelser for de ni tips herunder.

Liverpool – Wolverhampton 1 + over/under 2.5

Det var direkte pinligt, hvad Liverpool leverede mod Brentford, og spiller de sådan igen, venter der nye problemer. Men der må forventes en reaktion. De er forsvarende mestre i FA Cup’en, og de har banket Wolves syv gange i træk. Wolves har større ting at bekymre sig om i bunden.

Jeg vover derfor pelsen på rent et-tal, men er i tvivl om antallet af mål. Liverpool vandt 3-1 og 4-0 i de seneste to hjemmekampe mod Wolves. De har spillet fire kampe siden VM sluttede, og disse havde tre, fire, fire og fem mål. Men hvor har vi Wolves, og hvor mange kræfter lægges i denne cup-kamp?

Brentford – West Ham 1X + over/under 2.5

De mødte hinanden mellem jul og nytår, hvor Brentford sejrede 2-0 på udebane. Nu har de stået overfor hinanden tre gange i Premier League og Brentford vandt alle tre. Hvorfor skulle det ikke blive til fire på stribe? De er i noget mere sikker afstand af nedrykningsstregen, end West Ham er.

Sidstnævnte har rigeligt at se til med at arbejde sig væk fra bunden og desuden lægge kræfter i Conference League, hvor de blæste igennem gruppespillet. Jeg tvivler på, at de vil tage denne kamp helt så seriøst som Brentford, men jeg er usikker på antallet af mål.

Middlesbrough – Brighton 1X2 + over 2.5 mål

Middlesbrough præsterede i 2022 at sende både Manchester United og Tottenham ud af FA Cup’en, så hvorfor ikke også Brighton i 2023? Boro er i kanonform under Michael Carricks ledelse, og Brighton blev kort før jul slået ud af Liga Cup’en af Charlton fra League One. Så kan det også gå galt mod et hold fra The Championship.

Boro har spillet 10 ligakampe, siden Carrick overtog managersædet, og i ni af disse var der mindst tre mål. Brightons seneste syv udekampe i Premier League havde mindst tre scoringer. Jeg napper en helgardering med en satsning på en målrig kamp.

Sheffield W. – Newcastle X2 + over/under 2.5

Newcastle blev totalt til grin i FA Cup i sidste sæson, hvor de røg ud i 3. runde mod Cambridge fra League One. Den monsterrige klub slået ud af et tredjerangshold. Dengang lå de helt anderledes placeret i Premier League. Nu er situationen en helt anden.

De ligger fremragende til i ligaen og har en trup rigeligt stor nok til at kunne kæmpe med på to fronter. Sheffield Wednesday spiller også i League One og gør det godt, men Newcastle bør være på udkig efter at revanchere sidste års blamage. Et-tallet udelades, men der garderes begge veje på målfronten.

Bournemouth – Burnley 1 – 2 over/under 2.5

Bournemouth er ikke storforbruger af uafgjort i FA Cup. Kun én af deres seneste 20 kampe i denne turnering sluttede remis, men ingen af de seneste 10. Da de sidste år var tophold i The Championship, blev de i 3. runde slået ud af et hold fra National League. Den femtebedste række. Deres prioriteter ligger helt sikkert heller ikke i pokalturneringen i denne sæson, og de møder et hold i storform.

Burnley har et forspring på 14 point til tredjepladsen og har alle muligheder for også at stable et godt ”cup-run” på benene. De vandt i øvrigt deres tre seneste udekampe mod Bournemouth. Burnley scorer mange mål, men der garderes alligevel for begge udfald på målfronten, når det nu er cup-kamp.

Hull – Fulham Wildcard

Det burde helt klart blive Fulham, som trækker det længste strå her, men oven på tre sejre i træk i Premier League kunne det også være en kamp, hvor de vælger, mere eller mindre bevidst, at tage en puster. Det kan koste, og jeg stoler ikke nok på dem. Derfor sættes mit wildcard her.

Juventus – Udinese 1 + over/under 2.

Juventus vandt deres seneste syv hjemmekampe i træk mod Udinese, som har tabt to udekampe i denne sæson. Det var mod Milan og Napoli. Rækkens nummer et og to. Juventus ligger i skrivende stund nummer tre. Jeg går efter sejr nummer otte til ”Den Gamle Dame”.

Til gengæld er det vanskeligere at spore sig ind på antallet af mål. Fem af Juventus’ otte hjemmekampe havde mindst tre mål, og det samme havde fem af Udineses otte udekampe. Tendensen peger altså oftere imod mål end det modsatte, men nok til at man tør lægge hovedet på blokken? Hertil er svaret nej.

Monza – Inter X2 + over 2.5 mål

Inter har bestemt ikke været urørlige på udebane i denne sæson med fire nederlag indtil nu. Men de faldt mod Milan, Juventus, Lazio og Udinese. Alle hold fra top otte. Monza ligger nummer 14. De har fire hjemmesejre. Den første mod Juventus, der virkede som et prestigeprojekt, om man så må sige.

De øvrige tre mod klubber, der ligger i den nederste halvdel af tabellen. Det er en kamp, der skal give point for Inter. I 11 af deres seneste 12 udekampe i Serie A var der mindst tre mål. Undtagelsen var mod hademodstanderen Juventus. Jeg sigter mod mål i Monza.

Villarreal – Real Madrid X2 + over/under 2.5

Villarreal var ikke i stand til at besejre Real Madrid i deres seneste seks hjemmekampe mod mesterholdet. Og kun én af de seneste 12 kampe i eget hus mod kongeklubben blev vundet. Real Madrid er selvsagt ikke blevet dårligere i mellemtiden. De tabte tre udekampe i La Liga i hele 2022.

Det var mod Getafe, Atletico Madrid og Rayo Vallecano. Fællesnævner? Alle sammen klubber fra Madrid. De to seneste opgør mellem Villarreal og Real Madrid sluttede 0-0. Skulle man bare satse på under 2.5 mål? Det tør jeg alligevel ikke. Dertil svinger begge for meget, når det kommer til antallet af mål.

Du finder link til lørdagens kupon lige HER

BEMÆRK: Ovennævnte kuponforslag er et udkast og ikke nødvendigvis et udtryk for den kupon, der bliver spillet lørdag kl. 16. Ændringer kan forekomme.

Og så lige en kommentar...

Tillad mig at undskylde dybt for sidste uges kupon. Ja, det var egentlig gevinst på den.

Men jeg blev fanget i trafikken på vej hjem og nåede simpelthen ikke at spille kuponen.

Jeg kom bogstaveligt talt 15 sekunder for sent.

Jeg ved det, jeg er frygteligt ked af det, og jeg skylder en omgang ved først givne lejlighed.

BIG 9 er Danmarks nye millionspil på fodbold. Du skal tippe 1X2-udfaldet i ni af de største europæiske fodboldkampe, samt om der kommer over eller under 2,5 mål i kampene. Du vinder, hvis du har ni, otte eller syv rigtige på din kupon.