Video : Tipsbladet
Benelux

Jesper Fredberg henter tidligere FCK-spiller

Anderlecht har fået tilgang af et tidligere FC København-talent.

Henrik Bellman var i knap tre sæsoner på kontrakt i FC København.

Den svenske offensivspiller nåede aldrig at få debut for FCK's førstehold, da han udelukkende spillede for klubbens U19-hold fra december 2015 til sommeren 2018.

Siden har Bellman været forbi svensk og norsk fodbold, og nu kan han så krydse endnu et land af. Anderlecht oplyser således, at klubben har tegnet en kort kontrakt med 22-årige Henrik Bellman.

Svenskeren stod uden kontrakt ved årsskiftet, og han bliver i første omgang tildelt en rolle på Anderlechts reservehold frem til sommer. Her skal han så forsøge at overbevise klubben om at give ham en flerårig kontrakt.

Efter afskeden med FC København har Henrik Bellman været forbi Östersund i hjemlandet Sverige, hvor han også har været udlejet til norske Levanger FK. Kontrakten med den svenske klub udløb ved årsskiftet.

Cheftræner i Anderlecht, Brian Riemer, var U19-træner i FCK, da Henrik Bellman var på kontrakt i klubben, så man kan sagtens forestille sig, at danskeren har peget på den svenske offensivspiller.

Henrik Bellman fik i hvert fald masser af spilletid under Brian Riemer på U19-holdet i FCK. Ifølge Transfermarkt blev det til 42 kampe og 11 mål. Siden har svenskeren ikke haft lige så meget tur i målscoringen, hvor det blot er blevet til to mål.