Video : Tipsbladet
Ligue 1

Kasper Schmeichel indlemmet på flophold

En af Frankrigs førende aviser har placeret Kasper Schmeichels på flophold.

Kasper Schmeichel brød i sommer med Leicester City efter 11 år i klubben.

Den danske landsholdsmål skrev under på en ny udfordring på den franske sydkyst hos OGC Nice, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2025.

Opholdet for den 36-årige keeper er dog startet noget hakkende, hvor han modtog stor kritik særligt under de første måneder af opholdet. I perioder blev han sågar sat af til fordel for Marcin Bulka.

Kasper Schmeichel genvandt pladsen, og blev i november kåret til månedens spiller. Alligevel har den store franske avis Le Figaro ikke kunnet forbigå danskeren på deres flophold for sæsonens første halvdel.

- I buret har flere navne været oppe at vende, men det er helt sikkert Kasper Schmeichel, som indtager pladsen som den værste målmand i den første halvdel af sæsonen, skriver de som en del af deres begrundelse.

Le Figaro nævner også Benoît Costil og Angevin Paul Bernardoni som mulige kandidater til den kedelige titel. Mamadou Sakho og Jerome Boateng udgør midterforsvaret, mens Ronaël Pierre-Gabriel indtager højre back og Youssouf Koné er placeret på venstre.

Corentin Tolisso, der er en skygge af sig selv, får en plads på midtbanen. Det samme gør Marseilles Gerson, der har været langt fra niveauet i sidste sæson.

Det samme gør sig gældende for Ludovic Blas, der også har underpræsteret i denne sæson. Houssem Aouar, der for få sæsoner lignede en mand, der skulle afsted til en større adresse, er sammen med den tidligere Liverpool-spiller Takumi Minamino en del af flopholdets offensiv.

Strasbourgs angriber Ludovic Ajorque indtager den sidste plads på flopholdet. Den tidligere Vejle- og nuværende PSG-spiller Hugo Ekitike samt Nice-duoen Andy Delort og Gaëtan Laborde var også en del af snakken som flopholdets angriber.