Video : Tipsbladet
Premier League

Peger Eriksen ud efter Man Utd-nedtur

Mediet mener, at danskeren var en ud af fire Manchester United-spillere, som svigtede i topkampen mod Arsenal.

Christian Eriksen har været en succeshistorie i Manchester United siden skiftet i sommer, men i søndagens topbrag mod Arsenal var danskeren ikke på sit bedste.

Paul Scholes kritiserede blandt andet Christian Eriksen for at være for passiv ved Arsenals anden scoring, og mediet Express går så langt som at sige, at den danske stjerne var en ud af fire Manchester United-spillere, som svigtede Erik ten Hag.

Her lægges der vægt på, at Christian Eriksen tabte kampen om midtbanen til Arsenals Thomas Partey.

- Christian Eriksen har uden tvivl været et godt indkøb for Manchester United, siden han kom til fra Brentford i sommer. Men han blev uretfærdigt matchet mod Thomas Partey på midtbanen, og Arsenal-stjernen vandt den kamp.

- Eriksen så for let ud sammenlignet med den ghanesiske landsholdsspiller, og ganske usædvanligt var han dårlig med sine besluninger på den sidste tredjedel. 

- Det var en dag, hvor United havde brug for styrke i stedet for hjerne. Og det var tydeligt, at De Røde Djævle savnede karantæneramte Casemiro, som var fraværende efter at have modtaget sin femte advarsel i denne sæson mod Crystal Palace i midtugen, skriver mediet. 

Christian Eriksen var på banen i samtlige minutter af kampen. Udover at pege danskeren ud er Express også ude efter Antony, Aaron Wan-Bissaka og Wout Weghorst.

Kritikken af Eriksen kommer kort tid efter, at Eriksen også har fået kritik over sine defensive evner. Læs mere om det her.