Video : Tipsbladet
Superliga

"CV" sætter ord på Andreas Maxsø-farvel

Andreas Maxsø har været i Brøndby meget længere end forventet, fortæller Carsten V. Jensen.

Efter tre og et halvt år i Brøndby IF drager Andreas Maxsø nu videre i karrieren. Han er blevet solgt til Colorado Rapids i den amerikanske liga, MLS, bekræfter Brøndby IF fredag aften.

Flere gange tidligere har han været rygtet væk fra Brøndby IF, og i stort set hvert af de seneste tre transfervinduer har han været meldt tæt på et skifte. Men hver gang er en transfer kollapset, og derfor har han også været i Brøndby meget længere end forventet.

Det siger Carsten V. Jensen, fodbolddirektør i Brøndby IF, til klubbens hjemmeside.

- Da Andreas kom tilbage til os i efteråret 2019, havde ingen af os forventet, at han skulle være her i over tre år. Vi gav dengang hinanden håndslag på, at når den rette mulighed opstod, så ville vi som klub ikke stå i vejen.

- At vi så har kunne nyde godt af Andreas' evner i tre år har blot været fantastisk, og det er fuldt fortjent, at han nu har fået en spændende mulighed i MLS, som han ønsker at forfølge. Vi ønsker Andreas al mulig held og lykke i MLS og takker ham i den forbindelse for en altid forbilledlig indsats, siger “CV”.

Andreas Maxsø, 28 år, får en treårig kontrakt i Colorado Rapids, men kontrakten kan forlænges med yderligere et år, meddeler klubben.

Forsvarsspilleren har også en fortid i FC Nordsjælland, Ankaraspor, FC Zürich og KFC Uerdingen. I Brøndby har han spillet 112 kampe med syv mål til følge. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE