Video : Tipsbladet
Generelle

Ronaldos træner overrasker: Forventer Ronaldo-exit

Al Nassrs cheftræner regner ikke med, at Cristiano Ronaldo slutter karrieren i saudiarabisk fodbold.

Cristiano Ronaldo har forladt europæisk fodbold til fordel for Al Nassr, men ifølge den saudiarabiske klubs cheftræner vender portugiseren formentlig retur til Europa. 

- Cristiano Ronaldo er en positiv tilføjelse, for han hjælper med at holde forsvarsspillerne beskæftiget. Han er en af de bedste spillere i verden. Han kommer ikke til at slutte sin karriere i Al Nassr, han kommer til at vende tilbage til Europa, lyder det, ifølge talkSPORT, fra Al Nassr-cheftræner Rudi Garcia. 

Cristiano Ronaldo er ikke kommet på tavlen i portugiserens to første kampe for Al Nassr, og efter 3-1-nederlaget til Al Ittihad ærgrede Rudi Garcia over en chance, hvor Cristiano Ronaldo ikke fik bolden over stregen.

- Cristiano Ronaldo missede en målchance, der kunne have vendt kampen i første halvleg. Vi reagerede, men vi kunne ikke vende tingene. Vi er ude af Super Cup'en, men vi ligger stadig nummer ét i ligaen. 

Cristiano Ronaldo, der fylder 38 år i næste uge, har angiveligt underskrevet en kontrakt med Al Nassr, der løber frem til 2025. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE