Video : Tipsbladet
Superliga

- En af de mest interessante FCK'ere nogensinde

Jacob Neestrup lovpriser den unge FC København-profil, som han kalder ekstremt undervurderet.

Der er et hav af spændende teenagere, der har fået godt med spilletid for FC København i den indeværende sæson, og ét af "løvernes" mest lysende talenter er den islandske offensivspiller Hákon Arnar Haraldsson. 

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at FC København sætter stor pris på den 19-årige spiller. Ekstra Bladet kunne tidligere på måneden skrive, at FCK havde afvist et bud fra RB Salzburg, der kunne løbe op i 100 millioner kroner. Et klart signal om, hvilket potentiale FCK mener, at han besidder.  

Og til fanarrangementet FCK INSIDE fredag aften gjorde FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, det også meget klart, at han ser et enormt lys i Haraldsson.

- Jeg synes, at Hakon er en af de mest interessante spillere, der nogensinde har været i FC København.

- Jeg synes, han har været - jeg ved ikke blandt fans - ekstremt undervurderet. Hakons evne til at presse og hans presintensitet er på et så vanvittigt højt niveau, at det er svært at forstå, når vi ser de fysiske data. Den Dortmund-kamp, han spiller herinde, ligger han uden for skalaen. Udover det så er hans teknik og flair for at se spillet på et meget højt niveau, sagde Neestrup og tilføjede:

- Hans største svaghed er, at når han får det for nemt, bliver han for dårlig og synker for dybt. Det må vi hjælpe ham med. Han er en rigtig vigtig spiller for det her FC København-hold.

Hákon Arnar Haraldsson, 19 år, var også mere eller mindre fast mand for FC København i efteråret, hvor han spillede 25 kampe med to mål og to oplæg til følge.

Han spillede imidlertid ofte som højre kant, og den position har FC København hentet nyt blod til denne vinter i form af Diogo Goncalves fra Benfica og lejesvenden Jordan Larsson fra Schalke 04. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE