Video : Tipsbladet
Superliga

Bælum holder stadig øje: Det går vi efter

AaB-bossen er klar til at lede videre efter forstærkning, selv når transfervinduet er lukket i.

Selvom transfervinduet er ved at lukke i, så betyder det ikke, at det er umuligt at hente spillere bagefter. Alle spillere uden klub er stadig en mulighed, og det er noget, som AaB-direktør Thomas Bælum er klar til at kigge på.

Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Ja, det gør vi altid. Når transfervinduet lukker i nat, så går transfervinduet i gang i forhold til at planlægge den til sommer. Deriblandt også spillere, der er transferfrie og kan komme ind på aftaler, siger han og fortsætter:

- Der sker altid noget. Der er spillere, der venter for lang tid. Der er klubber, som presser spillere ud til sidst, så der kan opstå noget. Men jeg vil sige, at det skal være noget ekstraordinært godt. Vi kommer ikke bare til at tage ind og siger, at det her bare bliver en trupspiller. Det skal være en til start-elleveren, hvis vi tager ind, lyder det fra Bælum.

Det har dog ikke været let for den midlertidige sportschef at finde frem til den eller de spillere.

- Indtil videre har vi ikke kunne identificere transferfrie spillere på det niveau, som vi ønsker, fortæller Thomas Bælum, som tilføjer, at der også stadig er mulighed for, at der kan komme bud fra ligaer, som stadig er åbne.

Senest har AaB måtte bide i det sure æble, da Oliver Abildgaard i stedet for en retur til Nordjylland valgte en italiensk klub. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE