Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets bud: De kan stadig forlade Superligaen

Transfervinduet i Danmark er smækket i, men mange andre steder i verden er det fortsat åbent. Derfor har Tipsbladet givet ti bud på spillere, som stadig kan forlade Superligaen.

Superliga-klubberne er færdige med at købe i denne omgang, men derfor er de ikke nødvendigvis færdige med at sælge.

I mange andre lande  - herunder Sverige, Norge, Tyrkiet og USA - er transfervinduet fortsat åbent. Nogle sågar i flere uger endnu, hvorfor det fortsat er muligt med Superliga-afgange.

Tipsbladet har listet en række spillere, som fortsat kan ende med at forlade Superligaen i de kommende uger. Her er ti bud på mulige afgange.

Khouma Babacar, FC København
Senegaleseren har været en stor fuser i FC København, og Jacob Neestrup har allerede gjort det klart, at Khouma Babacar skal væk. Det er ikke lykkedes endnu, selvom der har været sporadiske meldinger om en retur til både italiensk og tyrkisk fodbold.

Jens Martin Gammelby, Brøndby IF
Højrebacken har skullet lægge øre til meget i løbet af transfervinduet, hvor han gentagne gange har afvist rygter om en status som uønsket og en overrevet kontrakt. Med et halvt år tilbage af kontrakten, så skal Brøndby sende ham videre nu, hvis de vil tjene mønt på ham. Hammarby har vist interesse, og det er ikke usandsynligt, da det svenske marked fortsat holder åbent.

Paul Mukairu, FC København
FC København ramte ikke ligefrem plet med deres handler sidste vinter. Paul Mukairu er endnu et fejlskud, som sagtens kunne rykke til et mere eksotisk sted. Han har ikke været en del af klubbens seneste testkampe, da han afsøger sine muligheder.

Henrik Heggheim, Brøndby IF
Andreas Maxsø og Sigurd Rosted er væk, mens Rasmus Lauritsen og Frederik Winther er hentet ind. Det giver status quo for Henrik Heggheim i Brøndby. Stopperen ser ud til at være bagerst i køen om spilletid, og derfor kan en lejeaftale i hjemlandet være en mulighed.

Alexander Munksgaard, AGF
Tålmodigheden slap op hos Lyngby Boldklub i transfervinduets sidste timer, da Alexander Munksgaard ikke kunne beslutte sig for, om han ville skifte til De Kongeblå. Derfor blev han i AGF, hvor spilletiden er trang, hvilket sagtens kan ende med, at han rykker videre til en klub hos Danmarks nordiske naboer.

Pione Sisto, FC Midtjylland
Returen til Superligaen har ikke været nogen dans på roser for hverken FC Midtjylland eller Pione Sisto. Offensivspilleren har ikke været med i klubbens testkampe, og hvis nogen står klar til at overtage Sisto, så vil FCM formentlig ikke stå i vejen.

Anosike Ementa, AaB
Den tårnhøje angriber fik chancen fra start i denne sæson, men ligesom resten af AaB-mandskabet, så blev det aldrig rigtig godt. Nu har Ementa langt til spilletid, og det peger derfor i retning af en afsked.

Aron Elís Thrándarson, OB
Midtbaneslideren har med et halvt år igen ikke den store fremtid i OB. Et skifte bør være på tale, medmindre man bare lade kontrakten løbe ud til sommer. Barndomsklubben Vikingur Reykjavik står i hvert fald klar med åbne arme.

Frederik Ibsen, Lyngby BK
Overgangen til Superligaen har været hård for Frederik Ibsen, der har tabt tjansen som førstekeeper til Mads Kikkenborg. Lyngby har flere gange nævnt, at man søger en løsning for den 25-årige keeper.

Tosin Kehinde, Randers FC
Kantspilleren har i efterhånden flere vinduer været på vej væk fra Randers FC, men indtil videre er han fortsat på kontrakt frem til sommer. Søren Pedersen har fortalt til Tipsbladet, at der findes et bud på ham. Derfra skal man så forhandle sig frem til et salg, hvilket bestemt er en mulighed.