Video : Tipsbladet
Rygter

Ikke kun Brøndby: Buddene væltede ind

Brøndby IF var ikke den eneste klub, som havde et godt øje til forsvarsspilleren.

Levski Sofías panamanske midtstopper José Córdoba var i høj kurs i januar.

I sidste ende blev han i den bulgarske klub, men det var også kun fordi, at man afviste samtlige bud, som havnede på skrivebordene hos klubbens sportslige ledelse.

Bulgarske medier skrev tæt på deadline day, at Brøndby IF bød i omegnen af 15 millioner kroner plus en videresalgsklausul på stopperen, hvilket Levski Sofia afviste.

Brøndby IF er dog ikke den eneste klub, som har haft et godt øje til José Córdoba. Centro America skriver, at midtstopperen havde et hav af bejlere i løbet af januars transfervindue.

Tidligere har den ungarske mesterklub Ferencvaros sendt et bud afsted på knap fire millioner kroner. Nu er værdien eksploderet på José Córdoba, og derfor forlanger ledelsen i Levski Sofia noget mere.

Russiske FC Sochi forsøgte sig inden Brøndby IF med et bud på omkring 12,6 millioner kroner, skriver Centro America, hvilket var tæt på at lokke dem ud i et salg.

I sidste ende var det ikke nok, og det var Brøndbys bud på omkring 15 millione kroner heller ikke. Rasmus Laurtisen og Frederik Winther blev Brøndby IF's tilføjelser til de bagerste geledder.

De rejser sammen med den øvrige Brøndby-trup til Portugal inden længe, hvor Jesper Sørensen skal igang med de sidste forberedelser, inden Superliga-sæsonen starter igen den 19. februar mod AC Horsens på hjemmebane.

Midtstopperen har spillet tæt på samtlige kampe i denne sæson for Levski Sofia. Han har desuden tre landskampe for Panama under bæltet.