Video : Tipsbladet
Superliga

Kan miste SL-profil gratis: Åbner for forlængelse

Sportschefen vil ikke udelukke en kontraktforlængelse med Tosin Kehinde.

Tosin Kehinde er fortsat Randers FC-spiller, selv om spekulationerne omkring hans fremtid har rumsteret i januar-transfervinduet. Ville Randers sælge ham et halvt år før kontraktudløb for at få penge for ham, var spørgsmålet. 

Kehinde er en profil hos kronjyderne, men det har hængt længe i luften, at hans tid i Randers synger på sidste vers. Eller hvad - for nu åbner Randers' sportschef, Søren Pedersen, op for en mulig kontraktforlængelse med Kehinde. Han udelukker det i hvert fald ikke til Randers Amts Avis.

- Jeg havde håbet på en afklaring i forhold til Tosin, som har kontraktudløb til sommer. Der har været mange ting i spil. Noget har ikke været interessant for Tosin og hans agent, og noget har ikke været interessant for os. Så det har været tæt på, og så måske alligevel ikke. Men der er stadig lande, hvor transfervinduet er åbent, så et klubskifte kan ikke udelukkes endnu. Men det kan en kontraktforlængelse heller ikke, siger han til mediet. 

Her pointerer Pedersen, at han ikke har et kontrakttilbud liggende på bordet til Kehinde, men at det er en mulighed fremover. 

Som Pedersen dog påpeger har flere transfervinduer fortsat åbent. Det gælder eksempelvis det tyrkiske, hvor der tidligere har været stor interesse for kantspilleren.

Tosin Kehinde har ikke været lige så afgørende i denne sæson, som han har været tidligere. Han har blot scoret et enkelt mål i 16 Superliga-kampe, og han har kun spillet samtlige minutter af en kamp én gang.