Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-boss bekræfter interesse i stor profil

FC København blev meldt ude efter norske Odin Thiago Holm i transfervinudets sidste timer, hvilket Peter Christiansen i nogen grad bekræfter.

Tipsbladet i Portugal.

Peter 'PC' Christiansen sætter sig til rette i læ for solen på FC Københavns femstjernede hotel på Algarve kysten i Portugal. Han må nøjes med læ i få sekunder, for kort efter vil pressen have ham til at evaluere det netop overståede transfervindue.

Efter en blid start, hvor han får affejet alle spekulationer, der sender Lionel Messi til FC København, så sætter han ord på FCK's norske flirt. Odin Thiago Holm fra Vålerenga var angiveligt markant mere konkret.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvem vi snakker med, og hvem vi ikke snakker med. Men det er en spiller [Odin Thiago Holm, red.], som vi har undersøgt, fordi vi synes, at han har nogle kvaliteter. Vores scoutingafdeling har kigget på ham, men derfra er der langt til at vi vælger at gå efter det, siger sportschefen til den skrevne presse.

13,5 millioner kroner forsøgte FC København angiveligt at købe Odin Thiago Holm for, men det var langt under Vålerengas prisskilt. En handel blev ikke til noget, og i det hele taget flød det med rygter om nye tilgange i FCK.

- Jeg kan godt forstå, at alle de her historier kommer, for vi er ude til mange kampe. Men det er scoutingafdelingens arbejde. Deres opgave er at være derude og kigge på spillere, men det er ikke det samme, som at vi er ved at købe dem.

Andries Noppert, Josh Doig, Ibrahima Bamba var bare nogle af de navne, som blev rygtet mod den danske hovedstad. Det samme blev 20-årige Odin Thiago Holm, der spiller på den centrale midtbane i Vålerenga. Han satte også selv ord på flirten.

- Min motivation bag skiftet var primært at spille på et nyt underlag. Mit knæ, som er blevet opereret, tåler meget bedre græs end kunstgræs, siger Odin Thiago Holm til Discovery og tilføjer, at han lever fint med at blive i den norske klub.

Odin Thiago Holm er en stor profil i Eliteserien, hvor han noterede sig for 22 kampe og to scoringer i sidste sæson for Vålerenga. Kontrakten løber frem til 2024.

I afspilleren ovenfor kan du se et interview med Noah Sahsah, som er et af klubbens største talenter, og er med FCK i Portugal.