Video : Tipsbladet
Superliga

- Han bliver FCM's største salg nogensinde

Erik Sviatchenko tror, at kantspilleren bliver FC Midtjyllands rekordsalg, når han på et tidspunkt skal sælges.

FC Midtjylland har stået for det ene stor salg efter det andet de seneste år. Blandt andre Alexander Sørloth, Evander, Frank Onyeka og Raphael Onyedika er blot nogle af de spillere, "ulvene" har solgt i store millionhandler.

Det næste store salg kan meget vel blive Gustav Isaksen.

Den 21-årige kantspiller har nydt en stor sæson, hvor han blandt andet imponerede i FC Midtjyllands kampe i Europa League, og han rygtes konstant til internationale storklubber som Napoli og Lazio. 

Og når han på et tidspunkt bliver solgt, kommer han også til at blive “ulvenes” rekordsalg.

Det siger Erik Sviatchenko i et interview med Discovery+, hvor han forholdes påstanden om, at Gustav Isaksen bliver FC Midtjyllands største salg nogensinde. 

- Ja, det gør han, svarer Erik Sviatchenko og tilføjer:

- Af den simple årsag at de kvaliteter, “Gus” har, efterspørges i de største klubber. Der skal ikke sindssyg meget til, før man bliver solgt for et stort beløb, men når man samtidig den pakke, som “Gus” har, hvor man har lagt mål, assister og kontinuitet på, så er det bare på det niveau, vi er. Og når man brænder banen af i Europa League, står navnet pludselig rundtomkring. 

Tilbage i november fortalte Claus Steinlein, direktør i FCM, at man regner med at sælge den 21-årige kantspiller til sommer. Det har man en aftale med spillerens samt spillerens familie og agent om.