Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: Qatarske rigmænd vil købe Manchester United

Ifølge Daily Mail arbejder en gruppe investorer fra Qatar på at købe Manchester United.

Efter næsten to årtier med amerikanske ejere kan Manchester United snart blive overtaget af qatarske investorer. 

Sådan lyder det fra Daily Mail, der skriver, at en gruppe privatpersoner fra Qatar har rettet blikket mod Manchester United, efter at klubbens nuværende ejer, Glazer-familien, sidste år åbnede for et komplet eller delvist salg af klubben. 

Glazer-familien har sat en deadline for interesserede købere i midten af februar, og ifølge Daily Mail regner investorerne fra Qatar med, at deres bud kommer til at overgå de øvrige bud. 

Manchester Uniteds nuværende ejere kræver mere end 50 milliarder kroner for klubben, og derudover kan eventuelt nye ejere også se frem til store omkostninger relateret til en modernisering af Old Trafford. Dette projekt kan angiveligt løbe op i mere end 16 milliarder kroner. 

Ifølge Daily Mail er Qatar Sports Investments ejerskab af Paris Saint-Germain et potentielt problem for de qatarske investorer, der er interesseret i at købe Manchestter United.

Den samme virksomhed må ikke eje to klubber, der konkurrerer i den samme turnering, men ifølge Daily Mail har de qatarske investorer ikke umiddelbart nogen forbindelse til Paris Saint-Germains ejere.