Video : Tipsbladet
Benelux

Dansk profil: Jeg er en af de bedste i ligaen

Tidligere SL-profil er ikke i tvivl om sit niveau.

Der var ikke meget slinger i valsen, da Casper Nielsen i går aftes gav et interview efter Club Brugges opgør mod Union Saint-Gilloise. 

Nielsen startede på bænken i opgøret, der endte 1-1, men mener selv, at hans niveau rækker til mere. 

- Nogle gange går det sådan i fodbold, vi har en ny træner, og han prøver nogle ting. Jeg prøver at vise, hvad jeg kan, og jeg er ret sikker på, at jeg stadig er en af ​​de bedste midtbanespillere i ligaen, fortæller han i et interview efter kampen ifølge Het Nieuwsblad.

Club Brugge, der foruden Casper Nielsen har danske Andreas Skov Olsen på lønningslisten, fik ny cheftræner i form af Scott Parker i slutningen af sidste år, og Nielsen har i de to sidste ligakampe ikke været i startopstillingen. Det samme gælder Andreas Skov, der har døjet med en skade.

Casper Nielsen kom til Club Brugge i sommer efter to år for Union Saint-Gilloise, og har siden været relativt fast mand på holdkortet. Den 28-årige dansker har også en fortid i Superligaen, hvor han har tørnet ud for både OB og Esbjerg. 

Den danske midtbanespiller har også været relativt målfarlig for den belgiske klub, hvor han har scoret 6 gange i 25 kampe. 

Casper Nielsen har endnu ikke fået debut for det danske landshold, men har i noget tid ligget i truppens periferi. Han fik sin første A-landsholdsudtagelse i marts 2022, da Kasper Hjulmand hev ham ind, efter at Christian Eriksen var ude med corona. 

Danskeren har kontraktudløb med Club Brugge i 2026.