Video : Tipsbladet
Rygter

Spændende liste: De kan afløse Benzema i Real

Real Madrid har flere på listen over mulige Karim Benzema-afløsere.

Karim Benzema leverer stadig på et vanvittigt højt niveau, hvilket han blandt andet viste mod Liverpool for nogle uger siden. Franskmanden kan dog ikke løbe fra, at han er 35 år gammel.

Ganske naturligt betyder det også, at Real Madrid kigger på tiden efter Benzema, og det er spændende vinde, som blæser her.

Real Madrid har heftigt været rygtet til Erling Haaland, men nordmanden bomber i øjeblikket løs for Manchester City, og selv om meldingerne tidligere har været, at han gerne vil prøve kræfter i en anden liga, så ligger et skifte ikke lige og lurer foreløbig.

Til gengæld har Real Madrid tre navne på listen over mulige afløsere for Karim Benzema. Det melder Mundo Deportivo. 

Her bringer avisen Kylian Mbappé som den oplagte afløser. Det er dog særligt de to andre navne, som er nye i Real Madrid-sammenhæng. 

Tottenham-angriberen Richarlison har ikke haft nogen nem første sæson i Spurs siden sommerskiftet fra Everton. For nylig var han endda ude og udtale, at han har gang i en 'lortesæson'. Carlo Ancelotti har dog et godt øje til brasilianeren fra deres tid sammen i Everton, hvilket kan tælle for et muligt fremtidsskifte.

Det sidste navn er den brandvarme Benfica-forward Goncalo Ramos, der for nylig scorede to gange, da Benfica smadrede Club Brugge ud af Champions League.

Ramos har været skarp i denne sæson, hvor han står noteret for 15 ligatræffere i 19 kampe for Benfica. Under VM-slutrunden brød han også igennem ved blandt andet at score hattrick mod Schweiz i ottendedelsfinalen. 

Karim Benzema er begyndt at døje med flere skader end tidligere, men han har stadig nettet 11 gange i 15 La Liga-kampe i denne sæson.