Video : Tipsbladet
La Liga

Det fløj med "mafia-sedler": Xavi blev ked af det

Fansene var særligt fjendtlige i Bilbao, mener Xavi.

Barcelona er for tiden en del af en sag, som handler om, at klubben har betalt penge til vicepræsidenten for det spanske dommerudvalg, Jose Maria Enriquez Negreira. De skulle efter sigende have været for rådgivning.

Det medførte søndag i klubbens udekamp mod Athletic Bilbao, at hjemmeholdets fans smed falske 'mafia'-sedler i vejret og sang om, at klubben hørte til i den næstbedste spanske række. Det var noget, som Barca-cheftræner Xavi Hernandez bemærkede, fortæller han ifølge Goal.com.

- Jeg har respekt for fansene åpå San Mames (Bilbaos stadion red.). De har altid behandlet mig godt, men jeg var overrasket over den fjendtlige atmosfære imod Barca, siger han og fortsætter:

- Barcelona bliver dømt på forhånd, som jeg ikke synes er godt for samfundet. Alle er frie til at ytre deres mening, og jeg respekterer alle meninger, uanset om jeg er enig eller uenig med dem. Men de gør mig ked af det, lyder det fra Xavi.

Han fortæller endvidere, at han ikke har talt med spillerne i omklædningsrummet om det.

- Vi er her for at vinde og er fokuserede på fodbolden. Vi er alle professionelle, fastslår cheftræneren.

Kampen mod Bilbao endte med en 1-0-sejr, hvor Andreas Christensen efterfølgende har modtaget stor ros. Han bliver kaldt for den næstbedste forsvarer i verden. Læs mere om det her.