Video : Tipsbladet
Skandinavien

BIF udlejer nordmand: Han skal tilbage til sommer

Henrik Heggheim skal spille i Vålerenga frem til sommer.

Ganske som ventet har Brøndby bekræftet, at den norske forsvarsspiller Henrik Heggheim fremover skal tørne ud for Vålerenga. 

Nordmanden, der er langt nede i Brøndbys forsvarshierarki, bliver udlejet til den norske klub frem til 1. juli senere på året.

Her er forudsætningerne for spilletid større, hvilket har vejet tungt i beslutningen om at sende ham på græs i andetsteds. 

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortæller til klubbens egen hjemmeside, at man glæder sig til at se Henrik Heggheim tilbage i klubben til sommer, og at skiftet skal gøre ham skarp til U21-slutrunden til sommer.

- Henrik er en dygtig forsvarsspiller, som vi ser meget potentiale i, men da der p.t. er et par stykker i køen foran ham i forhold til spilletid, så har vi sammen med Henrik arbejdet på at finde en løsning, hvor han kan komme tættere på fast spilletid.

- Henrik er en fast bestanddel af det norske U21-landshold, som til sommer skal spille U21 EM, og her har vi alle ønsket at give Henrik de bedste forudsætninger for fortsat at være en vigtig brik på det hold, og derfor er lejeaftalen noget, der giver værdi til alle parter.

- Vi glæder os til at følge Henriks udvikling i de kommende måneder og ikke mindst til at se ham tilbage i Brøndby IF til sommer, fortæller 'CV'.

Henrik Heggheim sad senest på bænken i søndagens sejr over Brøndby og var reelt femtevalg i midterforsvaret.