Video : Tipsbladet
Generelle

Derfor dukkede Barca-profil op til Sunderland-kamp

Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé var onsdag på plads på Stadium of Light, da Sunderland tabte med 2-1 til Sheffield United i den næstbedste engelske række.

Der var nok nogle tv-seere, der sad og undrede sig lidt under transmissionen af onsdagens Championship-opgør mellem Sunderland og Sheffield United. 

Midt under kampen fangede tv-kameraerne nemlig Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé, der altså havde besluttet sig for at bruge sin onsdag aften på Stadium of Light i det nordlige England. 

Ifølge FourFourTwo er der dog en helt logisk forklaring på, hvorfor den franske landsholdsstjerne valgte at dukke op til kampen mellem Sunderland og Sheffield United. 

FourFourTwo skriver, at Ousmane Dembélé er gode venner med Kyril Louis-Dreyfus, der er formand og majoritetsejer i Sunderland. De to franskmænd er jævnaldrende og ses ofte sammen i billeder delt på sociale medier. 

Med til historien hører også, at Ousmane Dembélé i øjeblikket er skadet og derfor ikke er i spil til søndagens ligakamp mod Real Madrid. Franskmanden har siddet ude med en skade siden januar.