Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-chef om "Vejle-prank": Vi ligner jo tosser

Et - for nogen - humoristisk indslag udspillede sig, da AGF tog imod OB søndag eftermiddag.

AGF har hjemme i "smilets by", men i søndags stivnede grimassen for en kort bemærkning i AGF. Årsagen? Den skal formentlig findes et sted i Vejle.

Da AGF-træner Uwe Rösler blev interviewet af TV forud for Superliga-opgøret, stod tyskeren vanen tro foran en sponsorvæg med logoer fra århusianernes største sponsorer - og så lige et enkelt Vejle Boldklub-klistermærke. 

En opmærksom seer spottede således, at der havde sneget sig et fan-klistermærke af Vejle Boldklub ind på AGF's sponsorvæg, som dermed fik TV-tid sammen med blandt andre Ceres og Arbejdernes Landsbank.

Joken har formentlig været til stor morskab mange steder, og i AGF er man kommet videre - selv kommunikationschef Søren Højlund Carlsen kan i dag trække på smilebåndet. Det var dog meget svært, da han stod i situationen. 

-  Her bagefter kan vi kun grine af det, men i situationen kan jeg godt fortælle dig, at vi ikke syntes, det var sjovt - overhovedet ikke. Det er mit ansvar, og jeg har også fået en skideballe for det, så det er bestemt ikke sjovt. Vi ligner jo nogle tosser, siger Søren Højlund Carlsen til Vejle Amts Folkeblad.

Kommunikationschefen fortæller, at AGF har forsøgt at finde frem til den skyldige, som formentlig skal findes et sted blandt fans af Vejle Boldklub, men det har ikke været muligt via overvågningskameraerne. 

Fremover vil man i AGF være mere opmærksom på, at noget lignende ikke gentager sig.