Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk traditionsklub får ny cheftræner

Lars "Lungi" Sørensen vender tilbage som cheftræner i Esbjerg fB, der har mistet tålmodigheden med Lars Vind.

To nederlag i tre forårskampe koster nu Lars Vind jobbet som træner i 2.-divisionsklubben Esbjerg fB.

Den skrantende storklub meddeler i en pressemeddelelse, at Lars "Lungi" Sørensen vender tilbage og overtager ansvaret i resten af sæsonen.

- Vi har ikke set den udvikling og stabilitet i spillet på banen i de seneste fem kampe, som vi havde forventet og deraf blot fået fire point, og derfor har vi truffet valget om at ændre organisationen omkring førsteholdet fra dags dato, hvor Lars "Lungi" Sørensen får ansvaret i stedet for Lars Vind, lyder forklaringen fra klubbens direktør, Jens Hammer Sørensen.

Esbjerg har været med i toppen i hele sæsonen, men sluttede efteråret skuffende med et nederlag i Skive og uafgjort hjemme mod Thisted.

Da forårets første tre kampe blandt andet har budt på nederlag til både Aarhus Fremad og HIK, er tålmodigheden med Vind altså opbrugt.

Det er anden gang, Lars "Lungi" Sørensen bliver indsat som træner for klubbens førstehold.

Det samme skete i den tumultariske 2016/17-sæson, hvor han kort før jul afløste Colin Todd, men ikke kunne redde klubben fra nedrykning.

- "Lungi" har masser af erfaring fra et langt liv med elitefodbold både på og uden for banen, og han kommer nu ind i EfB med en høj faglighed, som vi hurtigt forventer vil forgrene sig på træningsbanen og dernæst i kampene, siger Jens Hammer Sørensen.

Den nye træner står på sidelinjen, når Esbjerg på søndag tager imod Frem.

/ritzau/