Video : Tipsbladet
Landshold

Stor kritik af Simon Kjær efter Højlund-episode

Simon Kjær skulle ikke have trukket Rasmus Højlund væk fra TV 2-interviewet, mener ekspert Kenneth Perez.

Der opstod en smule forvirring i nedtakten af Danmarks nederlag til Kasakhstan på TV 2. 

TV-stationen var klar med et interview med tomålsskytten Rasmus Højlund, men så fjernede anfører Simon Kjær sin 20-årige bomber, som først fik lov til at give et interview senere i udsendelsen. 

Simon Kjærs ageren var ikke ligefrem noget, som vækkede begejstring hos TV 2-ekspert Kenneth Perez, som følte, at Simon Kjær på en måde underminerede Rasmus Højlund. 

- Jeg er helt uenig i, at Simon Kjær skal gøre det her, for det er i medgang og i modgang du skal stå pressen til ord. Hvem siger ikke, at han (Højlund) sagtens kan komme over? Det bestemmer Simon Kjær så for Højlund, at det kan han altså ikke. 

- Han har ikke karakter nok til at sætte ord på, hvad der lige er sket. Det tror han ikke på, Simon Kjær, forklarer Kenneth Perez.

Perez' medekspert David Nielsen tror, at Simon Kjær valgte at fjerne Højlund for at beskytte ham. 

- Simon agerer jo på situationen, og det er jo hans valg. Det er klart, at efter en stor skuffelse, så er der mange ting, han føler, at han gerne vil. De står lige og har tabt kampen. Højlund har lavet to mål, og han spiller i dag en fremragende kamp. Jeg er helt sikker på, at han gør det for at beskytte ham, siger David Nielsen i nedtakten.

Inden episoden havde Simon Kjær givet et interview til TV 2, hvor han talte på holdets vegne. 

Da Rasmus Højlund fik lov til at stille op, så blev han også spurgt ind til situationen. Her forsvarede Rasmus Højlund sin rutinerede forsvarsspiller ved at sige, at det var helt okay.