Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Helt anden melding om Jess Thorup

Jess Thorup var slet ikke en mulighed i Aberdeen, da man nu er tæt på at kunne præsentere sin næste manager, lyder meldingen fra Skotland.

Jess Thorup har i et halvt år gået rundt som arbejdsløs.

I september sidste år blev han løst fra sin kontrakt i FC København, og siden har det kun været rygter, som har sendt ham tættere på et nyt arbejde i fodboldverdenen.

Senest blev Jess Thorup meldt i høj kurs hos skotske Aberdeen af Ekstra Bladet. Men hans høje lønkrav og det faktum, at Jess Thorup ikke fandt projektet attraktivt nok ville blive en hæmsko for parterne, skrev den danske avis.

Nu er meldingen så en helt anden fra skotske Press and Journal. De skriver, at han slet ikke er et emne i Aberdeen. Der var kontakt på et meget tidligt stadie, men man nåede aldrig videre end det.

Jess Thorup var et blandt mange navne man undersøgte. Økonomisk fandt man dog hurtigt ud af, at man aldrig kunne nå til enighed. Derfor faldt der heller ikke noget tilbud til danskeren, som ikke længere er et emne i klubben.

Nu forventer Press and Journal til gengæld, at klubbens midlertidige træner Barry Robson får cheftrænertjansen frem til udgangen af denne sæson.

Barry Robson har stået i spidsen for Aberdeen, siden man fyrede Jim Goodwin tilbage i januar. De gode præstationer under hans ledelse har ført ham fra at være en af outsiderne til at blive favoritten som cheftræner.

Barry Robson har i seks kampe for Aberdeen vundet fire og tabt to. Det ene nederlag er tilmed til det absolutte førerhold Celtic, hvilket ikke er nogen skam.

Aberdeen indtager fjerdepladsen i den bedste skotske liga. I weekenden genoptages turneringen efter landsholdspausen. Her møder man St. Johnstone.