Video : Tipsbladet
Serie A

- Jeg er glad for, at de ikke køber Rasmus Højlund

Rasmus Højlund bliver rygtet til alverdens storklubber.

Rasmus Højlund har i løbet af de seneste måneder fået sit helt store internationale gennembrud.

Angriberen har banket mål ind for Atalanta siden årsskiftet, og nu har han også bevist sig på det danske landshold med fem mål i to EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Finland og Kasakhstan.

De mange mål har gjort den tidligere FC København-angriber brandvarm på rygtebørsen, hvor der dagligt verden over bliver meldt om interesse for ham.

Napoli, Juventus, AC Milan, Manchester United, Arsenal, Newcastle og Real Madrid er nogle af de klubber, som bliver meldt ude efter danskeren. Der er dog en af dem, som angiveligt ikke længere er så langt fremme i kapløbet.

- Napoli vil formentlig ikke købe ham, og det er jeg glad for, da de er store rivaler til 'mit' Juventus. Samtidig er Højlund virkelig god, siger den italienske kommentator Francesco Oppini, som har et blødt punkt for Juventus, ifølge areanapoli.it.

Udtalelsen kommer i kølvandet på den italienske transferjournalist Paolo Bargiggia som fortæller, at det ikke peger i retning af et skifte til Napoli denne sommer.

- Efter hans eksplosion vil Atalanta gerne beholde ham en sæson mere ud over denne. Der er kun fem procents chance for, at han kan lande hos Luciano Spalletti [Napolis træner, red.], siger han.

Rasmus Højlund er ellers blevet rygtet i retning af Napoli, da det italienske førerhold kan miste Victor Osimhen til sommer. Her skulle de have udset sig Rasmus Højlund som hans afløser.

Der er dog voldsom rift om danskeren, der har scoret seks gange i Serie A efter årsskiftet. I sommer skiftede Rasmus Højlund fra SK Sturm Graz til Bergamo-klubben for omkring 125 millioner kroner.