Video : Tipsbladet
Europa League

Skabte uhyggelige scener mod FCM: Bandlyses i Rom

Det bliver ikke nemt for hollænderne at få fat i billetter til Feyenoords udekamp i Europa League mod Roma.

Det var skrækkelige scener, der udspillede sig på tribunen på MCH Arena tilbage i efteråret 2022, da Feyenoord var på besøg for at møde FC Midtjylland. Her var det særligt de hollandske fans, der stod bag balladen.

Den opførsel var bestemt ikke første gang fra deres side, og i Rom - hvor de skal møde Roma i Europa League - husker man også godt, hvordan det var, da Rotterdam-klubben var der i februar 2015. Derfor gør italienerne nu deres for, at det skal ske igen, skriver den store sportsavis La Gazzetta dello Sport.

De lokale myndigheder i den Rom besluttet sig for, at billetter kan blive solgt til folk fra Holland.

Derudover er de godt klar over, at de skal være klar i 'den evige stad', da der allerede er blevet bestilt godt med flybilletter og booket hotelværelser fra hollænderne omkring 20. april, hvor kampen spilles.

Tilbage i 2015 blev seks fans dømt skyldige i at have vandaliseret den historiske Barcaccia-fontæne på Piazza Navona, der blev bygget i 1629. Det kostede tusindvis af euro at få ordnet, og den hollandske regering måtte tilmed undskylde.

Overfor Ritzau var FCM-marketingdirektør Preben Rokkjær ude og forklare, hvordan Feyenoord-fansene lykkedes med at få billetter til hjemmeholdets område, som skabte de uhyggelige scener.

- Hollænderne har fået fat i dem ved at få fat i en dansker, som har købt billetten for dem. Det har været svært at gardere sig imod. Så skete der yderligere det, at de stormede flere indgange og kom ind på afsnittene på den måde, så vi havde ikke mulighed for at stoppe dem udenfor, lød det fra Preben Rokkjær.

Feyenoord har angiveligt også haft en dansker på blokken som ny træner. Læs mere om det her.