Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Bundgys i Premier League

Nottingham Forest tager på City Ground imod Southampton, der kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League

Nottingham Forrest tager på hjemmebanen City Ground, Nottingham imod Southampton, der kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League.

Nottingham Forrest er placeret som nummer 17 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 30 point til samlingen. Southampton har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 20 efter 34 runder.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Nottingham Forrest har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Southampton har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt 22 nederlag i Premier League. Southampton lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.