Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: AGF - FC Nordsjælland

Ceres Park danner søndag ramme om et spændene opgør mellem rækkens førerhold og nummer 3. Vi varmer op til opgøret her.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 18.00
Spillested: Ceres Park, Aarhus
Dommer: Morten Krogh
På TV: Discovery+
Hashtag: #agffcn #sldk

Holdnyt:
AGF:
I Aarhus drømmer man stort i øjeblikket. AGF er måske det mest formstærke hold, og det er ikke utænkeligt, at Uwe Rösler kan føre holdet til dansk guld for første gang siden 1986.

Vi har snart nævnt det rigtig mange gange; AGF har en bundsolid defensiv. Hvad kunne det blive til, hvis offensiven også kom i gang? Mod Viborg FF i den seneste kamp så vi, at AGF sagtens kan spille med bolden.

Søndag er modstanderen FC Nordsjælland. Det bliver spændende at se, hvordan AGF griber kampen an. Går man højt på FCN, kan man risikere, at lynhurtige folk som Ernest Nuamah kommer afsted i omstillingerne og gør det onde ved hjemmeholdet.

Vælger AGF at stå tilbage, er det ikke sikkert, at man offensivt kan komme frem til meget, når bolden erobres, da hurtighed ikke er den største force hos de forreste AGF-folk.

Nicolai Poulsen var bænket mod FCN på Right to Dream Park, men startede inde mod Viborg og viste sine kvaliteter, som så mange andre gange. Mon ikke, han igen er at finde fra start.

Hjemmeholdet må fortsat undvære den skadede trio Oliver Lund, Jelle Duin og Thomas Kristensen.

FCN:
Det er meget svingende, det FC Nordsjælland leverer. Efter skuffende nederlag - mod AGF i Superligaen og FC København i pokalsemifinalen - rejste Farum-klubben sig igen på hjemmebane mod FCK med en flot 3-2-sejr.

FCN er i skrivende stund fire point foran AGF, og derfor vil en sejr til Nuamah og co. bringe dem syv point foran ‘De hviie’. Formår AGF at vinde, vil det betyde, at de for alvor indtræder i ræset om Superliga-guld.

FCN plejer at have held med at score på Ceres Park. De seneste tre opgør i Aarhus mellem de to mandskaber er endt med to 3-2-sejre til FCN og et 2-2-resultat. Dermed er der lagt op til et målrigt opgør.

Karantæner:
AGF: Ingen
FCN: Ingen

Bud på startopstillinger:
AGF (3-4-2-1): Hansen - Mølgaard, Tingager, Bisseck - Beijmo, Madsen, Poulsen, Links - Duelund, Anderson - Mortensen

FC Nordsjælland (4-3-3): Andreas Hansen - Oliver Rose-Villadsen, Kian Hansen, Adamo Nagalo, Martin Freese - Mads Bidstrup, Jacob Steen Christensen, Daniel Svensson - Ernest Nuamah, Wahid Faghir, Mohamed Diomande

Dom:

AGF åbner guldkampen fuldstændig op. FC Nordsjælland bliver sendt hjem med et 1-2-nederlag i bagagen.