Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Måltogt på Emirates

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Arsenal byder Brighton op til dans den kommende søndag på Emirates Stadium stadion

Arsenal går ind til runde 36 som nummer 2 i Premier League tabellen med 81 point på kontoen. Med 35 runder bag dem har Brighton samlet 55 point, hvilket giver dem en placering som nummer 7 i stillingen.

Brighton fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Arsenal bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Arsenal går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Arsenal snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 16 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i to disse kampe.

Brighton rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Arsenal er noteret for 25 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Arsenal var på måltavlen i deres seneste 15 i træk.

Brighton kigger på 16 sejre, samt syv uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League. Brighton bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.