Video : Tipsbladet
Champions League

Guardiola: Mit eftermæle er allerede exceptionelt

Pep Guardiola er ikke nervøs for, at hans eftermæle vil blive ødelagt, hvis Manchester City ryger ud af Champions League i semifinalen mod Real Madrid.

Manchester City-manager Pep Guardiola skal tilbage til 2011 for at finde sin seneste Champions League-triumf. Catalaneren har siden været i et hav af semifinaler med Bayern München og nu Manchester City, ligesom det blev til en finale i 2021.

Ved pressemødet forud for returopgøret i Champions League mod Real Madrid blev han spurgt til, hvordan hans eftermæle ville være, hvis han igen skulle ryge ud. Det havde han et klart svar til, skriver Sky Sports.

- Mit eftermæle er allerede exceptionelt. Jeg har været her mange gange før, siger han foran en grinende presse, hvorefter han fortsætter:

- Vi er ikke dumme og ved, hvor vigtig kampen er. Det er måske en af de vigtigste kampe. Det kan vi ikke benægte. For turneringen, for modstanderen, for mange ting, lyder det fra Guardiola.

Derudover fortæller han, at han har sagt til sine City-spillere, at det er en stor mulighed for dem, og at de skal nyde øjeblikket.

- Vi er utroligt heldige at være her. Det er op til os, det afhænger af os. Vi behøver ikke at gøre noget ekstraordinært. Vi skal bare være os selv og vinde én kamp for at nå finalen. Vi vil give og gøre alt. Jeg har en utrolig følelse om holdet. Uanset hvad der sker, tak så meget til dem for at bringe mig og City-fansene her igen, fastslår Pep Guardiola.

Pep Guardiola har været i Manchester City siden 2016, hvor det siden er blevet til blandt andet fire mesterskaber med den engelske storklub.

Han har dog også udsigt til at en af hans soldater vil videre til sommer. Læs mere om det her.