Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland tæt på FCK-spillers lillebror

FC Nordsjælland snupper Isak Bergmann Johannessons talentfulde lillebror, som også har været i søgelyset hos FC København. Kun de sidste formaliteter mangler at falde på plads.

Isak Bergmann Johannesson skal måske snart kæmpe mod sin lillebror om guldmedaljerne i Superligaen.

16-årige Daniel Ingi Johannesson, der ligesom sin fire år ældre storebror er midtbanespiller, er ifølge Tipsbladets oplysninger tæt på at skifte til FC Nordsjælland. Kun de allersidste detaljer mangler at falde i hak.

Daniel Ingi Johannesson trænede for nyligt med i FC Nordsjælland, og her gjorde han så god en figur, at Farum-klubben har valgt at hente ham til Danmark. Islændingen har også været på besøg i FC København - hele tre gange faktisk. 

Det lagt sammen med storebrors tilhørsforhold til FC København gør, at mange nok havde ventet at se Daniel Ingi Johannesson i hovedstaden, men nu går turen i stedet med S-togets Linje B til Farum og FC Nordsjælland. 

Da Isak Bergmann Johannesson var på nogenlunde samme alder, som Daniel Ingi Johannesson er nu, forsøgte FC Nordsjælland pudsigt nok også at lokke ham til klubben, men det lykkedes som bekendt ikke for de dygtige talentudviklere fra Farum at slå kløerne i ham. Nu ser det i stedet ud til at lykkes med lillebror. 

Hvis de sidste formaliteter som ventet falder på plads, forlader Daniel Ingi Johannesson IA Akranes og tiltræder i FC Nordsjælland efter sommerferien. Den 16-årige islænding er noteret for ni førsteholdskampe for den islandske klub.