Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland siger farvel til angriber

FC Midtjylland og Astrit Selmani går hver til sit efter denne sæson, bekræfter hans agent overfor Tipsbladet.

FC Midtjylland sagde i januar farvel til flere offensive våben i Anders Dreyer, Evander og Sory Kaba.

Det efterlod midtjyderne med et hul i angrebet, som blandt andet skulle udfyldes af Astrit Selmani, som FC Midtjylland hentede på en halvårlig lejeaftale i Hapoel Beer Sheva.

Svenskeren viste en stor arbejdsmoral og masser af gå på mod, indtil en skade satte en stopper for hans ophold i Danmark. Det ophold ophører den 30. juni, når lejeaftale med FCM udløber.

Det oplyser hans agent Endo Osmani overfor Tipsbladet.

- Jeg kan bekræfte, at Astrits fremtid ikke er i FC Midtjylland. Vi kigger allerede på nye muligheder. Han er meget motiveret og klar til at spille, lyder det i et skriftligt svar.

Motivationen hos 25-årige Astrit Selmani er kun blevet endnu større, da den skade, som FC Midtjylland meldte ham ude for resten af sæsonen med, ikke viste sig at være så slem, som de første meldinger lød på.

- Astrit er i perfekt fysisk forfatning nu. I løbet af sæsonen fejldiagnosticerede klubbens læger ham med en mulig skade, som viste sig ikke at være en skade. På grund af det missede han mange kampe. Klubben accepterede deres fejl omkring diagnosticeringen af skaden og hjalp ham gennem resten af sæsonen.

Den udlægning er FC Midtjylland bestemt ikke enig i.

- Vi har fuld tiltro og opbakning til vores fysiske stab, som udfører et fantastisk stykke arbejde. Spillernes individuelle skadesforløb er ikke et anliggende for pressen, men i forhold til den konkrete sag, som vi nu bliver forholdt, så er vi ikke enige i udlægningen, men af respekt for Astrit og de gældende GDPR-regler kan vi ikke berette oplysninger om skaden, lyder det i et skriftligt svar fra klubben.

I Hapoel Beer Sheva er Astrit Selmani på kontrakt frem til 2025. Skiftet til den israelske klub var svenskerens første til udlandet, da han forinden har tilbragt karrieren i hjemlandet.