Video : Tipsbladet
Benelux

Nordmand bliver træner for danskerne i Club Brugge

Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen får i den kommende sæson norske Ronny Deila som træner.

Han har været træner for Standard Liege og Philip Zinckernagel med stor succes i denne sæson, og de gode præstationer er blevet bemærket af topklubben Club Brugge.

Klubben, der har Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen i truppen, har slået kløerne i Ronny Deila.

Nordmanden har tidligere været træner i blandt andre Celtic og New York City FC, og han skal altså føre Club Brugge tilbage til toppen i Belgien, hvor man i denne sæson har måttet se til, mens Antwerp, Union St. Gilloise og Genk kæmper om at blive mester. Der resterer to runder af sæsonen.

Club Brugge, der er forsvarende mester, ender blot som nummer fire i denne sæson.

Deila skal forsøge at få skibet til at sejre i den rigtige retning igen, efter Club Brugge to gange i denne sæson har fyret sin cheftræner.

Først fyrede man i slutningen af december Carl Hoefkens, der havde afløst Alfred Schreuder, der førte klubben til mesterskabet i sæsonen 21/22, inden han skiftede til AFC Ajax. Siden blev Hoefkens' afløser, Scott Parker, sparket ud efter bare tre måneder i spidsen for klubben.

Fra midten af marts og frem til slutningen af denne sæson har Rio De Mil været i spidsen for Club Brugge og dermed også danskerne Casper Nielsen og Andreas Skov Olsen. De Mil har dog været en midlertidig løsning.

Mens Andreas Skov Olsen har haft det svært på det seneste, kommer Casper Nielsen fra en succesoplevelse senest, hvor han scorede to gange, da klubben vandt 2-0 over Royal Antwerp.