Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Dansk klubboss vil købe 6-7 nye spillere

Ifølge det belgiske medie Het Niuewsblad vil Anderlecht købe seks-syv nye spillere denne sommer.

De lavede et strålende køb af Anders Dreyer i januar, men der skal meget til, hvis Anderlecht skal tilbage til toppen af belgisk fodbold efter en meget skuffende 11. plads i fjor.

Derfor tyder meget på, at belgiske Anderlecht kommer til at gå amok i transfers denne sommer.

Det er avisen Het Nieuwsblad, der fortæller, at den danske klubdirektør Jesper Fredberg har i sinde at købe seks-syv nye spillere til truppen denne sommer.

Selv om man er økonomisk udfordret, er der midler at gøre med for Fredberg, efter bestyrelsen har smidt flere penge i klubkassen.

Samtidig med ønsket om at styrke holdet og træner Brian Riemers muligheder, skal Anderlecht også justere truppen, så man kommer af med nogle af de løntunge spillere, ligesom flere lejespillere bliver forsøgt solgt.

Det er nemlig også et ønske for klubben at sænke lønniveauet i klubben - det har været på himmelfart i de senere år, men nu er man begyndt at justere på det.

Avisen skriver videre, at Jesper Fredberg er på en svær opgave med at styrke truppen, da man eksempelvis ikke kan byde nye spillere europæisk fodbold i den kommende sæson.