Video : Tipsbladet
Generelle

Uvis fremtid: De sender tilbud til Teemu Pukki

Finske Teemu Pukki har kontraktudløb i Norwich City, og han skal nu finde ud af, hvad der skal ske. Der ligger angiveligt et tilbud på bordet fra Tyrkiet.

Hvor fortsætter karrieren for finske Teemu Pukki?

Angriberen forlader Norwich ved kontraktudløb om en måned, og den tidligere Brøndby-bomber har efter flere gode sæsoner i England formentlig muligheder på hånden.

En af de muligheder er nu kommet til offentlighedens kendskab.

Det er mediet Ajansspor, der skriver, at den finske landsholdslegende har fået et kontrakttilbud fra den tyrkiske klub Samsunspor. 

Han er ikke den eneste angriber, som klubben har tilbudt en aftale - den har også sendt et kontrakttilbud til congolesiske Cedric Bakambu.

Spørgsmålet er dog, hvor interessant det tilbud er for Teemu Pukki. Samsunspor kommer til at spille i den bedste række i den kommende sæson, men det er som oprykker, efter klubben vandt den næstbedste række.

Det forklarer måske også, hvorfor den lige nu desperat jagter forstærkninger i kampen for at overleve i den bedste tyrkiske række.

Det er meget muligt, at Pukki holder alle døre åbne noget tid endnu, inden han træffer en afgørelse om, hvor han ønsker at spille fremover. Så kan han også se, hvad der lander af andre muligheder, efterhånden som sæsonerne slutter rundt om i Europa.

Den 33-årige angriber kom til Norwich på en fri transfer, og han har vist sig som en træfsikker spiller for Kanariefulgene. I tre sæsoner i den næstbedste engelske række har Pukki lavet 65 scoringer i 125 kampe, mens han i to Premier League-sæsoner for Norwich har scoret 22 mål i 73 kampe.

Nu forlader han altså klubben, som han kom til den. Som en fri fugl.