Video : Tipsbladet
Premier League

Pochettinos første træk: Duer ikke, væk

Den første spiller har allerede fået besked om, at han er færdig i Chelsea.

Chelsea har præsenteret deres nye manager, og her er valget faldet på Maurizio Pochettino. Allerede dagen efter lader det til, at han har taget sin første beslutning i forhold til den trup, som han skal arbejde med.

Den lejede spiller Joao Felix ser nemlig ikke ud til at få forlænget sit ophold i London-klubben. Det fortæller Enrique Cerezo, der er præsident for klubben, der ejer ham, Atletico Madrid i et interview med Marca.

- Virkeligheden er, at jeg ikke kan fortælle dig planen med Joao. Det er nyheden, vi fik i går, at den nye træner ikke har brug for ham til Chelsea. Vi har endnu ikke noget planlagt, Joao er nu en Atletico-spiller, fortæller Atletico-præsidenten.

Det blev til 16 kampe for Chelsea for Felix' vedkommende, hvor han bidrog med fire scoringer i en periode, hvor han var en del af klubbens enorme nedtur. Derudover kan han nu se frem til at komme tilbage til en klub, hvor han kun fik syv kampe i efteråret.

Fremtiden for Joao Felix er derfor ret meget oppe i luften.

I Chelsea er der udsigt til, at der er en del spillere, der skal ryddes ud, da truppen er alt for stor efter det store indkøbs-amok-show, som den nye amerikanske ejer Todd Boehly indledte med i januar.

Det lader dog ikke til, at de er færdige, og der skulle nu være plads til Leipzigs Christopher Nkunku, forlyder det.

Pochettino har fået en kontrakt på to år med Chelsea. Læs mere om det her.