Video : Tipsbladet
Superliga

De jagter Brøndby-angriber

Ifølge Ekstra Bladet er Yousef Salech på blokken i Hvidovre IF.

Den danske angriber Yousef Salech kan måske se frem til et sommerskifte.

Angriberen er udlejet fra Brøndby IF til HB Køge i denne sæson, og han har med 13 scoringer i 23 ligakampe gjort det rigtig godt for Daniel Aggers klub.

Denne sommer skal han så tilbage til Brøndby, hvor der stadig er et år igen af aftalen med BIF, men noget tyder på, at han kan ende et andet sted på den københavnske vestegn.

Ifølge Ekstra Bladet er angriberen øverst på Hvidovre IF's ønskeliste, efter han for et år siden også var ønsket af klubben, men dengang valgte projektet i HB Køge.

Avisen skriver, at han i første omgang skal tilbage til Brøndby og forsøge at spille sig på holdet. Det kan ende med en kontraktforlængelse, og kommer han så ikke i nærheden af spilletid, er en udlejning en mulighed.

Men er det et scenarie, hvor den 21-årige angriber først skal se, om han kan komme på holdet i Brøndby for derefter at blive udlejet, skal Hvidovre væbne sig med tålmodighed, da man i så fald ikke har mulighed for at leje Salech før i juli - måske endda august.

Hvidovre har allerede mistet et par vigtige spillere i Frederik Carlsen og Andreas Pyndt, der begge er rykket til Silkeborg IF.

Nu håber sportschef Peter Lassen ganske givet på, at man også snart kan præsentere en tilgang til den nye Superliga-klub.

Sportschefen har allerede lovet, at man er i markedet efter forstærkninger.