Video : Tipsbladet
Superliga

Aftale i hus: Armin Gigovic bliver i Superligaen

Svenske Armin Gigovic får nu endnu et år til at vise sig frem i FC Midtjylland, da parterne er blevet enige om at forlænge aftalen frem til 2024.

FC Midtjylland får også i næste sæson glæde af Armin Gigovic.

Det skriver den svenske avis Expressen.

Ifølge deres oplysninger forlænger svenskeren, der er ejet af russiske FK Rostov, sit ophold med yderligere et år, så han er i FC Midtjylland frem til sommeren 2024.

For nyligt forlængede Fifa muligheden for udenlandske spillere i russiske klubber til at suspenderer deres aftaler. Det er den mulighed som Armin Gigovic og FC Midtjylland har gjort brug af igen.

21-årige Armin Gigovic tog til FC Midtjylland i januar efter et succesfuldt ophold i OB i efteråret 2022. Med den nye aftale i FC Midtjylland bliver han en fortsat del af projektet under Thomas Thomasberg.

Med forlængelsen i FC Midtjylland takker midtbanespilleren også nej til andre muligheder, da han den seneste tid har været centrum for flere rygter. Club Brugge, Legia Warsawa og flere tyske klubber har haft snøren ude efter ham.

Armin Gigovic optrådte ti gange for OB, inden han tog lidt længere vest på til MCH Arena, hvor det er blevet til 16 kampe. På lørdag spiller man den måske sidste kamp i denne sæson mod OB.

Expressen skriver også, at FCM's aftale med Armin Gigovic forventes at blive officiel meget snart.