Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Priske og Sparta Prag går på rov i AaB

Den nu tidligere Superliga-klub AaB mister analytikeren Lukas Babalola, der rykker til Tjekkiet og Sparta Prag.

Den danske klub AaB, der netop er rykket ud af Superligaen, mister et vigtigt medlem af staben.

Tipsbladet kan afsløre, at den danske analytiker Lukas Babalola er tæt på at rykke fra Aalborg og til Prag, hvor han skal være en del af Brian Priskes trænerstab.

De sidste detaljer mangler dog at falde på plads, men det ventes de at gøre i den kommende tid.

Babalola arbejder både som assistent og analytiker, og det er en mand, som Lars Friis efter alt at dømme har været med til at pege på.

Friis er ansat som assistenttræner for Brian Priske i den tjekkiske klub, og netop Friis pegede på Babalola, så han i foråret 2022 rykkede fra Lyngby til AaB for at hjælpe til i den nordjyske klub.

Siden har han været ansat i klubben fra Aalborg, men nu tager han efter alt at dømme springet til udlandet, hvor der venter spændende europæiske kampe i den kommende sæson, efter Sparta Prag har vundet det tjekkiske mesterskab.

Planen er, hvis de sidste detaljer falder på plads, at 26-årige Lukas Babalola er klar til at assistere Brian Priske og teamet i Sparta Prag fra den kommende sæson i den bedste tjekkiske række.

AaB har selvfølgelig nok at se til i disse dage, efter klubben lørdag rykkede ud af Superligaen, da man endte med at tabe med 0-1 hjemme mod Silkeborg IF. Nu handler det for nordjyderne om at få sat en trup og en stab sammen, der kan sikre en hurtig tilbagevenden til Superligaen.

Den stab bliver Lukas Babalola ikke en del af.

Lukas Babalola fra tiden i Lyngby Boldklub. Foto: Lyngby Boldklub