Video : Tipsbladet
La Liga

FCM sagde nej: Nu er han tæt på Barcelona

Fiorentina skulle være klar til at gå ned i pris for midtbaneprofilen.

I denne sæson har den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat oplevet en række højdepunkter. Både med landsholdet til VM, hvor de nåede til semifinalen og med klubholdet Fiorentina, der nåede til Conference League-finalen, men tabte 1-2 i sidste minut til West Ham.

Nu begynder det at ligne, at han kan komme videre til en større klub. Her er Barcelona blevet sat i forbindelse med ham, og det forlyder nu ifølge spanske Marca, at Firenze-klubben er klar til at gå med til at sænke prisen på spilleren.

Nu forlyder det, at der er tale om 150 millioner kroner for ham, mens der også skulle være spillere på vej oveni handlen.  Her skulle der være tale om folk som blandt andet tæller Dest, Nico eller Umtiti.

Det menes desuden, at man i Fiorentina skulle have den opfattelse, at Amrabat gjorde en stor tjeneste for dem, da han valgte at blive i klubben tilbage i januar efter det forrygende VM, som han var en del af.

Derudover er han tilsyneladende også en af de defensive midtbanespillere, som Barca-cheftræner Xavi kan lide bedst. Allerhelst vil han givetvis have Zubimendi, men den økonomiske situation i Barcelona tillader det ikke, og det har træneren efter sigende affundet sig med.

Derudover bliver der peget på, at Amrabat også har andre tilbud, men at han altså skulle foretrække Barcelona selv.

Tidligere i karrieren kunne han dog være endt i FC Midtjylland, men de takkede dengang nej til at få ham for en slik.

Senest er der også kommet svar på, hvorvidt Barcelona vil gå efter Neymar denne sommer. Læs mere om det her.