Europa League

Kuhn fortjener ros for dødbolde

Karim Zaza beskrev den samlede 6-1-sejr over La Coruña som det største, han har været med til det - og roste Allan Kuhn for AaB's skarphed på dødbolde.

AaB-målmand Karim Zaza sendte masser af ros i retning af assisterende træner Allan Kuhn efter 3-1-sejren over Deportivo La Coruña torsdag aften. To af AaB's mål kom efter dødbolde og hovedstødsforlængninger, og det er i høj grad Kuhns fortjeneste, at nordjyderne er blevet knivskarpe på dødbolde, sagde Zaza.

- Han bruger så mange timer på det. Han tænker hele tiden nyt og laver øvelser på træningsbanen. Det giver nogle lette mål, og det bryder de andre ned, forklarede AaB-målmanden.

Zaza har prøvet en del, men tøvede ikke med at kalde det den største præstation at spille sig videre med samlet 6-1 i Uefa Cuppen på bekostning af et stærkt spansk hold.

- Det er absolut det største, jeg har været med til. Det er ubeskriveligt - fantastisk. De fik et heldigt mål, hvor skuddet blev rettet af, og stadion gik amok, og de troede pludselig på det. Men vi tog det stille roligt og spillede vores spil, lød analysen fra målmanden.