• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

FC Helsingør henter tidligere Brøndby-spiller

FC Helsingør henter tidligere Brøndby-spiller
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Brøndby-spiller Daniel Norouzi har underskrevet en kontrakt med FC Helsingør.

Af Ole Hoffskov

FC Helsingør rykkede i denne sæson ud af NordicBet Ligaen og skal efter sommerferien tørne ud i Danmarks tredjebedste række, men sjællænderne satser på en lynhurtig oprykning, og til de bestræbelser har klubben nu sikret sig en spiller med Superliga-erfaring.

Det drejer sig om 27-årige Daniel Norouzi, der senest har optrådt for Næstved BK. Norouzi har også en fortid i Brøndby IF, hvor han for efterhånden en del år siden kom frem som venstre back. Den position kan han stadig dække, men i Næstved huserede han oftest som defensiv midtbane.

- Der opstod pludselig en mulighed og Daniel er en spiller, som vi har haft på vores liste i snart nogle år efterhånden, så det var bare med at slå til. Han er en alsidig spiller, der dækker mange pladser, og han har en fremragende vindermentalitet. Jeg er sikker på, at han bliver en kæmpe gevinst for os, da jeg ser ham som en spiller, der passer perfekt ind i vores trup, både på og uden for banen, siger Brian Gellert, sportschef i FC Helsingør, i en pressemeddelelse.

Daniel Norouzi debuterede for Brøndby IF i 2012, og han nåede at spille 19 kampe for klubbens førstehold. I 2016 tog han til Iran for at spille for Sepahan FC, men vendte hurtigt tilbage til Danmark igen.

Norouzi har underskrevet en et-årig aftale med FC Helsingør. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus