• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

FC Roskilde henter stærk forsvarsprofil

FC Roskilde henter stærk forsvarsprofil
Illustration

Anders Møller Christensen skal frem til nytår spille for FC Roskilde fra NordicBet Ligaen.

Af Kenneth Jensen

Tidligere landsholdsspiller og OB-profil Anders Møller Christensen fortsætter karrieren i FC Roskilde. Den 37-årige forsvarsspiller med syv landskampe på cv'et har stået uden klub hele sommeren, og han har nu valgt at spille i FC Roskilde frem til nytår.

Det er en markant profil, som klubben fra NordicBet Ligaen har fået ind, og forsvarsspilleren glæder sig da også til at komme i gang med at spille noget fodbold igen.

- Jeg har talt med FC Roskilde i 14 dage, jeg synes, det er et interessant sted at spille. Truppen er god, og der er et fint potentiale her. Så jeg glæder mig til at komme i gang med at spille, siger Anders Møller Christensen til FC Roskildes hjemmeside.

Forsvarsspilleren har sagt nej til tilbud, fordi det skal fungere i forhold til den 37-årige forsvarsspillers privatliv i Odense. Han vil nemlig blive boende, og det er en af grundende til, at de to parter kun har skrevet kontrakt frem til nytår.

- Jeg skal selvfølgelig lige se, hvordan det kommer til at fungere i forhold til at pendle frem og tilbage, så det er der slet ikke noget mystisk i, siger Anders Møller Christensen.

Forsvarsspilleren har spillet 227 kampe for OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus