• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

Frustreret Nattestad: Den her sæson skal være noget andet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sonni Nattestad fik sit første halvår i Fredericia ødelagt af skader, men nu vil han vise sig fra sin bedste side.

Af Mads Aagurd

På trods af sine blot 24 år har Sonni Nattestad allerede spillet i et hav af klubber uden den store succes. Forsvarsspilleren har været hårdt præget af skader, men den kommende sæson skal være anderledes.

- Den her sæson skal gerne være noget andet. Når den er slut, vil jeg gerne kigge tilbage på den og huske den for noget positivt, siger han til Fredericia Dagblad.

Den høje færing kom til Fredericia fra Molde i februar efter et mindre succesfuldt lejeophold i Horsens. I det første halvår blev det ikke til meget spilletid, da skader og manglende form igen kom i vejen, men nu skulle han være klar.

- Jeg er blevet tilset af nogle kloge hoveder, og det har virkelig været godt. Nu mangler jeg så at komme i form, men det skal vi alle sammen jo, fortsætter han.

Nattestad har tilsluttet sig Fredericia-opstarten en uge senere end holdkammeraterne for at blive en uge længere på Færøerne. Nu skal stopperen arbejde hårdt på at komme i form til sæsonstarten.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.