• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Landskampe flytter topkamp i 1. division

Foto: Getty Images

FC Fredericia har fået udtaget to af holdets spillere i den kommende bunke af landskampe, og det er nu med til at flytte opgøret mod Viborg FF.

Af Anders Dehn

Det er ikke så ofte, at danske divisionskampe må flyttes, fordi de ramler sammen med, at flere spillere skal optræde for deres landshold, men det er tilfældet i næste uge. Her skulle FC Fredericia ellers have taget imod Viborg FF, men det opgør er blevet flyttet.

Årsagen er, at hjemmeholdets Manjrekar James og Victor Torp, der begge er udlejet fra FC Midtjylland, er blevet udtaget til henholdsvis det canadiske A-landshold og det danske U20-landshold. Derfor har Fredericia fået topkampen mod Viborg rykket. 

Den skulle have været spillet søndag den 14. oktober, men er nu programsat til torsdag den 25. oktober. Det betyder samtidig, at opgøret bliver vist på tv. 

- Men vi opfordrer selvfølgelig stadig til, at man kommer forbi Monjasa Park og støtter drengene, skriver FC Fredericia på klubbens hjemmeside.

Holdet ligger før den kommende weekends kampe på fjerdepladsen i 1. division, to point efter Silkeborg IF på den tredjeplads, der i sidste ende giver to playoffkampe mod nummer 12 fra Superligaen.

Viborg ligger lige over Silkeborg, altså på andenpladsen, med 22 point, ét færre end HB Køge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.