• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Officielt: Lyngbys Shala skifter til norsk klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngby Boldklub sælger Herolind Shala til norske Start.

Af Victor Risager

Efter en sæson i Lyngby Boldklub rykker Herolind Shala videre. Han skfiter til norske Start, bekræfter Lyngby Boldklub på deres hjemmeside.

Salget skyldes imidlertid ikke, at Lyngby Boldklub har været utilfredse med offensivspilleren, forsikrer sportsdirektør Birger Jørgensen overfor klubbens hjemmeside. 

- Transferen skal ses i lyset af vores mål om økonomisk ansvarlighed, for der er ingen tvivl om, at vi har været glade for at have Herolind Shala i klubben. Han er en dygtig spiller, som har gjort alt hvad han kunne for Lyngby, og derfor er vi også glade for at kunne sende ham godt videre til norsk fodbold, hvor han nu skal hjælpe IK Start. Vi ønsker Shala alt det bedste i fremtiden, fortæller Jørgensen. 

Eurosport.no kunne lørdag formiddag erfare, at offensivspilleren var på vej til Norge, hvor han skulle til lægetjek i klubben.

Start, der ligger næstsidst i Eliteserien med 14 point efter 16 kampe, har netop fået ny cheftræner i Kjetil Rekdal, og Shala bliver altså hans første indkøb som Start-træner.

Shala har tidligere haft succes i norsk fodbold, hvor han var en profil for Odd fra 2011, indtil han forlod klubben til fordel for Sparta Prag i 2015.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus