• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Bubacarr Sanneh slår fast: Jeg vil ikke væk

Den tidligere FC Midtjylland- og AC Horsens-spiller Bubacarr Sanneh bliver i belgiske Anderlecht, fortæller han nu.

Af Kenneth Jensen

Han kostede 60 millioner kroner, da han blev hentet i FC Midtjylland, men indtil videre har det stort set været penge ud af vinduet for Anderlecht at hente gambiske Bubacarr Sanneh.

Klubben fra Belgien brugte forsvarsspilleren i starten af sæsonen, men siden har Sanneh varmet bænken - og det under flere forskellige trænere.

Selv om det ikke just er lovende i forhold til at få spilletid i den kommende tid, er Bubacarr Sanneh tålmodig. Forsvarsspilleren, 24 år, har ikke i sinde at bruge det kommende transfervindue på at skifte væk fra klubben, selv om hans rådgiver har været ude og sige, at det kan være en mulighed i det kommende transfervindue.

- Nej, jeg vil ikke væk. Jeg vil gerne bevise, at jeg har en plads her. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, siger Bubacarr Sanneh i et interview med Het Laatste Niuews.

Gambieren erkender, at det har været en svær sæson.

- De sidste par måneder har i den grad været frustrerende.

- Men sådan er fodbold, og man må holde sit hoved op. Jeg har fået meget støtte fra Kara (holdkammeraten Kara Mbodj, red.). Senegalesere og gambiere taler samme sprog. Jeg har meget respekt for ham og ser ham ikke som en konkurrent, siger Bubacarr Sanneh.

Sanneh har bare spillet 11 ligakampe for Anderlecht denne sæson. Senest fik han alle 90 minutter, da klubben spillede 1-1 ude mod Royal Antwerp.

Anderlecht ligger nummer fem i den belgiske række - der resterer to runder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.